Pijn Den Helder

Heeft u pijnklachten tijdens het bewegen, zitten, staan en liggen? Is de pijn bijna altijd aanwezig? Pijn kan een eigen leven gaan leiden met grote gevolgen voor uw leven op het werk en thuis. Pijn kan zorgen voor onzekerheid, hoe moet u hiermee om gaan en waar doet u goed aan? Uw pijn therapeut helpt u regie te krijgen over uw pijn.

De Therapie

De behandeling wordt multidisciplinair gegeven. De oefentherapeut richt zich op het lichaamsbewustzijn en de eventuele slaapproblemen, de ergotherapeut op uw energiemanagement, de fysiotherapeut op het opbouwen van kracht en conditie en de Manueel therapeut op gewrichtsproblemen en de gevolgen die het gevolg hiervan kunnen zijn, zoals bijvoorbeeld hoofdpijn. Binnen deze cirkel van gespecialiseerd therapeuten heeft 1 therapeut, samen met u, de regie over het behandelproces. Op deze manier krijgt u inzicht en begeleiding om te herstellen. Door deze manier van behandelen kunt u herstellen en grip krijgen op uw leven.

Wij zijn aangesloten bij het Rugnetwerk, het Netwerk Chronische Pijn, het Orthopedie- en Artrose Netwerk. Wij werken met speciaal ontwikkelde protocollaire hersteltrajecten voor de behandeling bij mensen chronische pijn.